Меню сайту


незалежна православна студія




Погода в Україні



Календар
«  Липень 2010  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031

Головна » 2010 » Липень » 7 » Привітання митрополиту Євсевію з тезоіменитством
11:56
Привітання митрополиту Євсевію з тезоіменитством
5 липня Свята Православна Церква вшановує пам'ять священномученика Євсевія, єпископа Самосатського, на честь якого 7 липня 2002 року прийняв чернечий постриг теперішній митрополит Рівненський і Острозький Євсевій.

З нагоди дня тезоіменитства керуючого Рівненською єпархією клірики та миряни звертаються до владики Євсевія з такими словами привітання:

Ваше Високопреосвященство!

У цей святковий для Вас день – день пам'яті Вашого небесного покровителя – прийміть щирі привітання від духовенства, кліриків Рівненської єпархії, працівників єпархіального управління, колективу Духовної Семінарії, редакції газети «Духовна нива» та всіх, хто знає Вас як мудрого архипастиря, люблячого наставника, талановитого проповідника, вмілого організатора!

Бажаємо Вам, Високопреосвященнійший владико, успіхів у нелегкій справі церковного керівництва, вірних помічників у розбудові Українського Православ'я на Рівненщині, духовної радості від споглядання доглянутого Вами виноградника Христового!

Нехай Всещедрий Господь, за молитвами священномученика Євсевія, обдаровує Вас міцним козацьким здоров'ям, щоб Ви могли ще багато років достойно наслідувати свого небесного покровителя у відданому архиєрейському служінні на славу Господа нашого Ісуса Христа! Довгих та щасливих років життя Вам, владико, на благо Української Церкви та боголюбивого українського народу!

Єпархіальна Рада Рівненської єпархії,
Рівненське єпархіальне управління,
ректорат Рівненської Духовної Семінарії,
редакція газети «Духовна нива»,
керівники монастирів Рівненської єпархії,
клірики кафедральних соборів м. Рівного,
духовенство та миряни Рівненської єпархії.

Митрополита Євсевія по телефону привітав Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет, бажаючи імениннику міцного здоров'я та щасливого довголіття. Також митрополит Євсевій у цей святковий день приймає привітання від архиєреїв та духовенства Української Православної Церкви Київського Патріархату, представників влади регіону, керівників місцевих громадських організацій, підприємств, навчальних закладів, рівненської інтелігенції, простих віруючих людей.


за матеріалами Прес-служби Рівненської єпархії

Переглядів: 613 | Додав: Адмін | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

АУДІОАРХІВ

РІВНЕНСЬКА ЄПАРХІЯ 
Сайт храму святої Покрови в м. Ніжині
cerkva-snt.at.ua
Свято-Духівський храм УПЦ КП м. Дніпропетровськ


Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Собор Різдва Пресвятої Богородиці 2024